Ayur-veda

Jag älskar denna kunskap då den är så otroligt Enkel, Logisk och Naturlig. Det är ofta enkla tips, saker du succesivt kan välja att förändra i din vardag. Det handlar om mat, örter/kryddor, oljor du kan använda. Olika typer av livsbefrämjande rutiner du kan välja att lägga till för att komma i balans. Även vilken typ av motion du gör, hur det är på ditt jobb, fritid, i din familj osv, Ja egentligen allt som rör ditt dagliga liv.

”Skapa din egen hälsa med Ayurveda” titeln på boken som jag varmt kan rekommendera, skriven av min underbara lärare, Majvor Stigengreen,  som jag hade förmånen att gå min utbildning för. Begreppen Vata(Luft & Rymdelement) , Pitta (Eld med lite vatten) och Kapha (Jord & vattenelementet) ger dig hjälp att förstå just dina unika egenskaper och vad som är bra för dig. Olika saker är bra för olika människor beroende på vilka element som dominerar just din person. Förståelsen för vad som är nedbrytande och uppbyggande för dig såväl fysiskt som mentalt. Vad som andligt kan ge dig redskap på din personliga resa, kommer även när du får mer kunskap om ayurveda.

Ayurveda är en mångtusenårig lära från området runt Indien, Nepal, Sri Lanka, på sanskrit betyder Ayu ”liv ”och veda ”lära”, så egentligen läran om livet eller ”Läran om att leva enligt naturens rytmer.

Kom till mig för en Hälsorådgivning/coaching eller någon av de Ayur vediska Massagerna som jag erbjuder.

Hitta vägen till den bästa versionen av dig själv och bli kär i livet!